UNO-DM-3.0-TL-PLUS-BQ

UNO-DM-TL-PLUS-Q kültéri karakterisztika

Szabványos változat: UNO-DM-xx-TL-PLUS-BQ

DC kapcsolóval Kivitel: UNO-DM-xx-TL-PLUS-SB-Q

Egy kaptafára

A formatervezés az ABB minőségét és tervezését könnyű és kompakt csomagba csomagolja, az egységes tájolású telepítéshez optimalizált technológiai választásoknak köszönhetően.

Az összes névleges teljesítmény megegyezik a teljes hangerővel, lehetővé téve a nagyobb teljesítményt egy minimális helyben, és egyetlen Maximum Power Point nyomkövetővel érhető el.

Könnyen telepíthető, gyorsan üzembe helyezhető

A Plug and Play csatlakozók jelenléte mind az egyenáramú, mind az egyenáramú oldalon, valamint a vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi az egyszerű, gyors és biztonságos telepítést anélkül, hogy fel kellene nyitni az inverter előlapját. A bemutatott egyszerű üzembe helyezési rutin eltávolítja a hosszú konfigurációs folyamat szükségességét, ezáltal csökken a telepítési idő és a költségek. Továbbfejlesztett felhasználói élmény a beépített felhasználói felület (UI) vagy a Telepítő napelemes inverterek alkalmazásnak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést olyan funkciókhoz, mint a haladó inverter konfigurációs beállításai, a dinamikus betáplálási vezérlés és a terheléskezelő, bármilyen WLAN-kompatibilis eszközről (okostelefon, táblagép vagy PC).

Intelligens képességek

A beágyazott naplózási képességek és az adatok közvetlen továbbítása az internetre (Ethernet vagy WLAN útján) lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy élvezhessék az Aurora Vision® távoli felügyeleti élményét. A fejlett kommunikációs interfészek (WLAN, Ethernet, RS485) és a hatékony Modbus (RTU / TCP) kommunikációs protokoll, a Sunspec kompatibilis, lehetővé teszik a frekvenciaváltó könnyű beillesztését bármilyen intelligens környezetbe és harmadik fél megfigyelő és vezérlő rendszerébe. A beépített hatékony algoritmussal rendelkező teljes vezérlőfunkciók, amelyek lehetővé teszik a betáplálás dinamikus vezérlését (azaz nulla befecskendezést), az invertert világszerte alkalmassá teszik a szabályozási normáknak és a segédprogramok igényeinek megfelelően.

Az ABB Ability ™ Energy Viewer napenergia növényekhez

Ez az új eszköz lehetővé teszi a lakossági ügyfelek számára, hogy távolról megfigyelhessék saját napenergiájuk teljesítményét, és minden szükséges információt szolgáltatnak az energia-önállóság és az önellátás növeléséhez.

337,325 Ft